Clup Ontmoeten

Clup Ontmoeten

35 35 mensen hebben dit evenement bekeken.

Clu Ontmoeten

Tijdens Clup Ontmoeten worden er, gezamenlijk of in kleine groepjes, actieve en ontspannende activiteiten georganiseerd die u kunnen helpen om zo zelfstandig mogelijk thuis te blijven wonen, uw zelfvertrouwen te vergroten en een zinvolle invulling aan de dag te geven. Daarnaast zijn ze gericht op actief en gezond blijven.

Activiteiten zoals geheugentraining, bewegen, tuinieren, koken, muziek, kunst en/of een goed gesprek kunnen bijdragen aan langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Het bewegen wordt in groepsverband aangeboden, dit zorgt voor meer vitaliteit. Bij lekker weer wordt er bewogen in de prachtige aangrenzende Belevingstuin.

CluP ontmoeten wordt georganiseerd door Welzijn op de Hoek op donderdag in het Herman Visserhuis. De inloop is van 09:15 – 09:30 uur, de activiteiten zijn van 09:30 – 12:00 uur en van 12:00 – 13:00 uur is er een lunch. Bij deelname wordt er een € 5,- maandelijkse bijdrage gevraagd, deze is voor consumpties en benodigde materialen bij activiteiten dit is exclusief lunch.

Aanvullende details

Regio -

Los event of herhalend? -

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar contact@welzijnopdehoek.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

06-06-2024 | 09:30
31-12-2024 | 13:00
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends