Beter thuis met dementie avondcursus

Beter thuis met dementie avondcursus

40 40 mensen hebben dit evenement bekeken.

Wat houdt de avondcursus in?
Zorgen voor een ouder met dementie kan een hele opgave zijn. Door de ziekte ziet u uw vader of moeder veranderen. Dat kan leiden tot onbegrip, het gevoel dat u tekort schiet en veranderende onderlinge verhoudingen. Ook krijgt u te maken met allerlei zaken waarop u niet bent voorbereid, zoals bijvoorbeeld veiligheid of regelgeving.
Heeft uw vader of moeder dementie?

De cursus helpt kinderen van ouders met dementie om beter met de ziekte van hun vader of moeder om te gaan. Ook leren zij beter voor hen te zorgen. Tijdens deze cursus komen de deelnemers alleen, dus zonder ouder. 

Hoe ziet een avondcursus eruit?
Deze cursus is bedoeld voor mensen van wie de vader of moeder dementie heeft of krijgt. Alle aspecten waarmee mensen te maken kunnen krijgen komen aan bod. De cursus wordt gegeven door een team van experts, met o.a. een psycholoog, ergotherapeut, maatschappelijk werker en een specialist ouderengeneeskunde. De leden van ons team vindt u hier.

 
Elke cursusavond begint om 19.30 uur met een van de vier thema’s en duurt tot 21.30 uur. Per avond worden twee workshops gegeven. 

De kosten voor de avondcursus voor de inwoners van de gemeente Rotterdam zijn € 100,-, incl. cursusboek. Woont u ergens anders, dan zijn de kosten afhankelijk van uw woonplaats. Neem voor meer informatie contact op met Claire Meijer 06 22 49 48 30.

https://beterthuismetdementie.laurens.nl/avondcursus/

Aanvullende details

Regio -

Los event of herhalend? -

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar c.meijer@laurens.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

31-05-2024 | 18:30
28-06-2024 | 20:30
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends