In buurtkamer De Kruiskade is er elke donderdag een leuke dag voor nog zelfstandig wonende ouderen georganiseerd. Misschien vindt u de dagen alleen thuis soms wat lang duren. En bent u op zoek naar gezelligheid en vindt u het leuk om andere ouderen uit de buurt te ontmoeten. We zijn benieuwd waar uw interesses liggen en wat u graag wilt doen. Daarop passen we ons aanbod aan. Met elkaar en voor elkaar. Met individuele aandacht. Niets moet, veel kan. Voor een gezonde lunch wordt gezorgd. 

Er wordt een eigen bijdrage van 5 euro per dag gevraagd. Vervoer is beschikbaar via de wijkbus en Trevvel.

In buurtkamer De Kip elke vrijdag (en dinsdag) een leuke dag voor nog zelfstandig wonende ouderen georganiseerd. Misschien vindt u de dagen alleen thuis soms wat lang duren. En bent u op zoek naar gezelligheid en vindt u het leuk om andere ouderen uit de buurt te ontmoeten. We zijn benieuwd waar uw interesses liggen en wat u graag wilt doen. Daarop passen we ons aanbod aan. Met elkaar en voor elkaar. Met individuele aandacht. Niets moet, veel kan. Voor een gezonde lunch wordt gezorgd. 

Er wordt een eigen bijdrage van 5 euro per dag gevraagd. Vervoer is beschikbaar via de wijkbus en Trevvel.

In buurtkamer ‘De Kip’ wordt elke dinsdag (en vrijdag) een leuke dag voor nog zelfstandig wonende ouderen georganiseerd. Misschien vindt u de dagen alleen thuis soms wat lang duren. En bent u op zoek naar gezelligheid en vindt u het leuk om andere ouderen uit de buurt te ontmoeten. We zijn benieuwd waar uw interesses liggen en wat u graag wilt doen. Daarop passen we ons aanbod aan. Met elkaar en voor elkaar. Met individuele aandacht. Niets moet, veel kan. Voor een gezonde lunch wordt gezorgd. Wij zijn enthousiast en hopen dat u dat ook bent!

Er wordt een eigen bijdrage van 5 euro per dag gevraagd. Vervoer is beschikbaar via de wijkbus en Trevvel.

“Atrium een plek voor ontmoeten, creëren en wonen in het hart van Rotterdam”.

Atrium ligt op een prachtige locatie, te midden van het cultureel Rotterdam. Er is een mooi atelier waar vele kunstvormen beoefend kunnen worden. Daarnaast bevat het dagbestedingsprogramma ook bewegen, geheugentraining, spel, muziek, koken enzovoort. 

Op de dagbesteding heeft u de keuze om mee te doen met verschillende soorten groepsactiviteiten maar u kunt ook samen met een vrijwilliger op stap in de stad of in het atelier aan de slag. 

De dagbesteding is wekelijks op dinsdag en donderdag geopend.

telefoon nummer 06-22934196

dagbestedingatrium@leliezorggroep.nl

 

 

Bijeenkomsten voor iedereen die met dementie te maken heeft. Elke derde dinsdag van de maand, 19.00 – 21.30 uur.