Alzheimer Salon Delfshaven is een ontmoetingsplaats waar mensen met dementie, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een prettige sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Het doel van de bijeenkomst is om voorlichting te geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar te maken.

Iedere keer staat er een ander onderwerp centraal. Denk bijvoorbeeld aan meer uitleg over dementie en de impact hiervan, medicatie, of omgangsadviezen. Er wordt een deskundige uitgenodigd om iets te vertellen. Voorafgaand en na afloop is er voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Iedereen die vragen heeft over dementie kan in de Alzheimer Salon terecht; iemand die dementie heeft, of iemand die zorgt voor iemand met dementie en professionals zijn van harte welkom. 

Alzheimer Salon Delfshaven vindt elke 2e woensdag van de maand plaats (behalve in de maanden juli, augustus en december).

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Cisca Bronswijk via: cbronswijk@wmoradar.nl of via 06 – 11 46 48 34

Bezoekadres:

Mathenesserlaan 500